instagram

aparat

whatsapp

telegram

twitter

facebook

youtube

products slide

درباره لیمیت سوئیچ آسانسور

لیمیت سوئیچ آسانسور چیست

یکی دیگر از قطعات سیستم آسانسور، شالتر (Shulter) آسانسور است. شالتر آسانسور یا بهتر است بگوییم لیمیت سوئیچ آسانسور از جمله قطعاتی است که در چاه آسانسور نصب می‌شود. شالتر آسانسور جز قطعات سیستم ایمنی آسانسور محسوب می‌شوند که مانع از برخورد کابین به کف چاهک یا سقف چاه آسانسور می‌شود. شالتر آسانسور انواع مختلفی دارد و بنا به نوع و مدل تابلو فرمان آسانسور تعداد آن نیز در سیستم آسانسور متفاوت خواهد بود.

کاربرد شالتر آسانسور

بطور کلی به میکروسوئیچ‌هایی که در انتها و ابتدای چاه آسانسور نصب می‌شود، شالتر آسانسور گفته می‌شود. یکی از خطرات احتمالی خروج کابین آسانسور از محدوه‌ی حرکتی مجاز و برخورد آن به کف یا سقف چاه آسانسور می‌باشد. از این رو این قطعه برای جلوگیری از برخورد کابین آسانسور با کف چاهک آسانسور و همچنین برخورد آن با سقف چاه آسانسور مورد استفاده قرار می‌گیرد. شالتر همچون یک کلید قطع و وصل عمل می‌کند. بطوریکه در صورت برخورد قطعات مکانیکی آسانسور با آن، سیستم ایمنی آسانسور را فعال می‌کند و باعث قطع جریان برق موتور آسانسور و مانع از ادمه‌ی حرکت کابین آسانسور می‌شود. تعداد شالتر آسانسور بستگی به نوع تابلو فرمان دارد و از ۴ تا ۶ لیمیت سوئیچ می‌توان در ردیف‌های مختلف چاه آسانسور استفاده نمود. در تابلو فرمان‌ درایو‌ دار آسانسور ۴ شالتر مورد استفاده قرار می‌گیرد. ناگفته نماند که هرکدام از شالتر‌ها یا میکروسوئیچ‌ها وظایف متفاوتی دارند. اما در کل عضوی از سیستم ایمنی آسانسور به شمار می‌روند.

اهمیت لیمیت سوئیچ آسانسور

برای پی بردن به اهمیت و کارکرد شالتر آسانسور یا لیمیت سوئیچ باید مدار سری ایمنی در آسانسور را بشناسید. مدار سری بدین معنی می‌باشد که قطعات الکتریکی و الکترومکانیکی آسانسور بصورت سری و پشت سرهم به یکدیگر متصل هستند. در این حالت در صورت ایراد و قطع شدن مدار در هریک از این قطعات آسانسور، مدار فرمان و یا بهتر است بگوییم مدار ایمنی آسانسور قطع شده و با توجه به فرامین تابلو فرمان آسانسور، موتور گیربکس آسانسور متوقف و کابین نیز از حرکت می‌ایستد. میکروسوئیچ آسانسور به عنوان یک کلید قطع و وصل در مدار سری قرار می‌گیرد. در صورت فعال شدن شالتر‌ها و میکروسوئیچ‌ها مدار سری قطع خواهد شد.

چه تعداد شالتر آسانسور در چاه نصب میگردد

در آسانسور به صورت معمول 6 عدد شالتر نصب می شود

1- شالتر حد بالا و پایین آسانسور

2- شالتر شناسایی(دو راندازاجباری) بالا و پایین آسانسور

3- شالتر قطع کن سرعت تند بالا و پایین آسانسور

انواع لیمیت سوئیچ آسانسور

شالتر آسانسور در دو نوع NF غلطکی و عقربه ای ( پروانه ای ) استفاده می شود.

لیمیت سوئیچ NF غلطکی آسانسور

شالتر آسانسور NF غلطکی:

شالتر غلطکی NF توسط تیغه‌ی تعبیه شده بر روی کابین تحریک می‌شود. این تیغه که معمولا بصورت نبشی می‌باشد ممکن است ۱۲۰ تا ۲۰۰ سانتی‌متر طول داشته باشد. با نگاه به این نوع شالتر آسانسور متوجه فنری بودن آن خواهید شد. تا زمانی که فنر این لیمیت سوئیچ تحت فشار باشد، مدار فرمان قطع خواهد بود. با بازگشت تیغه روی کابین، فنر این میکرو سوئیچ به حالت اولیه بازگشته و دوباره مدار فرمان فعال خواهد شد

شالتر آسانسور پروانه ای (عقربه ای)

در مقایسه با شالتر عقربه‌ای، می‌توان گفت که میکرو سوئیچ پروانه‌ای مراحل نصب راحت‌تر و آسان‌تری دارد. اما درصد خرابی این مدل نسبت به نوع دیگر بالاتر بوده و دقت عملکرد آن نیز پایین‌تر می‌باشد. تحریک و در نتیجه فعال شدن شالتر پروانه‌ای یا همان شالتر عقربه‌ای توسط میله‌ی ثابتی که بر روی یوک کابین آسانسور نصب می‌شود، صورت می‌پذیرد. لیمیت سوئیچ پروانه‌ای در صورت تحریک توسط کابین به حالت دوم منتقل می‌شود و تا زمان برگشت کابین و عبور از آن، در همان حالت باقی خواهد ماند. میکروسوئیچ پروانه‌ای توسط یک بازوی‌ آهنی و چند لقمه آسانسور و گیره به ریل راهنمای آسانسور متصل می‌شود.

تفاوت بین لیمیت سوئیچ NF آسانسور و لیمیت پروانه ای آسانسور

شالتر پروانه ای آسانسور نصب آسان تری دارند، اما متاسفانه هم خرابی آن‌ها بیشتر و هم دقتشان پایین‌تر است؛ لذا پیشنهاد می‌شود از شالتر‌های غلطکی آسانسور استفاده نمایید.

نحوه نصب شالتر پروانه ای آسانسور

نصب شالتر پروانه ای در آسانسور توسط یک بازوی آهنی و تعدادی لقمه و گیره به همراه پیچ و مهره به ریل متصل می شود. باید توجه نمود که شالتر نباید به صورت سفت و محکم به ریل بسته شود چرا که ممکن است در زمان برخورد اهرم کابین به قیچی شالتر در صورت سفت بودن فشار زیادی به شالتر وارد شده و در نهایت ممکن است که شالتر از محل نصب جدا شود. یا اینکه تکان خورده و از جایگاه خود خارج شود. که این باعث عملکرد ناصحیح شالتر شده و مدار ایمنی دچار مشکل می شود. پیشتر هم اشاره شد که در آسانسور در حالت عادی ۶ عدد شالتر نصب می شود. که عبارتند از: شالتر حد بالا و پایین، شالتر شناسایی یا همان دورانداز اجباری بالا و پایین، شالتر قطع کن سرعت بالا و پایین.

کشور سازنده لیمیت سوئیچ های آسانسور

باتوجه به عدم پیچیدگی و همچنین کیفیت تولیدات داخلی ، صنعت آسانسور از لحاظ تولید شالتر آسانسور تامین میباشد ، بهترین شالتر های آسانسور بنام شالتر شهاب ، شالتر بهران و ..... میباشد .

قیمت شالتر پروانه ای آسانسور

قیمت شالتر تاثیر زیادی بر قیمت نهایی آسانسور ندارد اما خرید آن از فروشگاه های معتبر، تضمین بهترین کیفیت و قیمت را برایتان خواهد داشت. همچنین جنس لیمیت سوئیچ نیز بر قیمت نهایی آن اثر گذار است در صورت نیاز به شالتر آسانسور از قسمت تماس با ما با بخش فروش شرکت در ارتباط باشید

درباره

متن

تولید، واردات و تعمیر قطعات آسانسور

پیشرفت سریع صنعت آسانسور در جهان و نیاز مبرم کشورمان به تحولی عمیق و جدی در این صنعت، ما را بر آن داشت تا با استفاده از قطعات و لوازم آسانسور با کیفیت بالا و مطابق با استانداردهای بین المللی، سهمی مفید و کارآ در این زمینه داشته باشد. تجهیزات و قطعات مصرفی تماماٌ از معتبرترین شرکت های تولید کننده و سازنده این صنعت و در بالاترین سطح تکنولوژی روز دنیا تامین می گردد و همچنین نمایندگی فروش بسیاری از قطعات وارداتی و داخلی را در زمینه فروش و خدمات پس از فروش عهده دار گردیده است.

تماس با ما

  • آدرس : تهران
  • تلفن : 6-5-14 84 91 88 021
  • تلفن : 76-74 29 12 66 021
  • همراه : 05 79 577 0930

© 1398 - تمامی حقوق این وب سایت مربوط به وب سایت آسانسور سمان می باشد. | Designed by Mr.ebrahimpoor